Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Wereld COPD dag


COPD is een longziekte die vaak door roken komt. Stoppen met roken, bewegen en gezond eten zijn belangrijk bij COPD.
Lees verder »

Diabetes onder de aandacht


Sommige mensen hebben een verhoogde kans op diabetes mellitus type 2 (suikerziekte). Vandaag wordt wereldwijd aandacht besteed aan diabetes, in het bijzonder bij vrouwen.
Lees verder »

Nationale Hepatitisdag


Een leverontsteking door een virus, is dat goed te behandelen? Loop ik een risico of heb ik dat lang geleden gelopen? Vanaf vandaag, de Nationale Hepatitisdag, is er extra aandacht voor Hepatitis B en Hepatitis C.
Lees verder »

Heb ik reuma?


Mensen met stijve gewrichten vragen zich wel eens af of ze reuma hebben. Reumatoïde artritis is een ziekte waarbij gewrichten ontstoken zijn. Thuisarts.nl geeft meer informatie over gewrichtsklachten en reuma.
Lees verder »

WWW.thuisarts.nl


Wist u dat er op de website www.thuisarts.nl veel informatie te vinden is over klachten en gezondheidsproblemen. Van de website is ook een app te downloaden op uw telefoon of tablet.
Lees verder »

Psycholoog in de praktijk


Mevrouw Seinen werkt op dinsdag, woensdag en donderdag als GGZ psycholoog. U kunt een afspraak maken via de assistente of de huisarts. Er zijn geen kosten aan verbonden. Medisch Centrum Molenstraat is een geaccrediteerde praktijk.Een gekeurde praktijk heeft naar haar patiënten geluisterd.Het NHG-keurmerk geeft niet de garantie dat er nooit meer klachten zijn, hoewel de praktijk daar natuurlijk wel naar streeft.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten