Assistentes

Onze praktijkassistentes Agnes, Linda, Marja en Suzanne staan u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. De assistente heeft de opleiding voor doktersassistente gevolgd, waarbij zij geschoold is in het geven van adviezen en het verrichten van medische handelingen. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek en voor herhalingsrecepten.

U kunt bij de assistente verder terecht voor:

* Herhaalrecepten
* Het meten van de bloeddruk
* aanstippen van wratten
* verbinden van wonden
* oren uitspuiten
* hechtingen verwijderen
* zwangerschapstest
* urine onderzoek
* suiker- en Hb-controle
* uitstrijkjes (in het kader van 
   het bevolkingsonderzoek)  
* verstrekken van informatiefolders              


Maak hiervoor telefonisch een afspraak, op werkdagen tussen 8.00 en 10.00 uur 11.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 15.00 uur (0593 522666 keuze 2).

Urineonderzoek

Urine kunt u voor 10.00 afgeven aan de assistente. Urine voor onderzoek graag zo vers mogelijk (binnen twee uur na lozing). U wordt gebeld voor de uitslag. Eventueel kunt u zelf bellen tussen 15.00 en 16.00 uur. (0593 522666 keuze 3) Als u op onderstaande link klikt krijgt een formulier wat u kunt invullen en inleveren bij uw urine.

 

 Vragenlijst urine onderzoek